Alta i registre de socis
Comença l’any 2022 i el Motoclub Ciutat D’Albaida, inicia una nova temporada amb les piles carregades, per a dur a terme un complet programa de carreres i activitats de tota classe relacionades amb el món del motor del qual tu en pots ser participe.

Alta nou soci

Fes-te soci del Motoclub Ciutat d’Albaida 2022 i disfruta dels avantatges i descomptes que t’oferim.

Soci Adult - 35 € / any

Major de 18 anys o que compleix anys dins l'any en curs.

Soci Junior - 20 € / any

Major de 12 anys i menor de 18 dins l'any en curs.

Soci Infantil - 15 € / any

Major de 5 anys i menor de 12 dins l'any en curs.

Avantatges de ser soci

Motoclub Ciutat D’Albaida

Entrades gratuïtes

Entrada gratuïta a les carreres del Campionat d'Espanya de Motocròs i de Supermoto i Campionat autonòmic de motocròs.

Descomptes

Si eres usuari d'algun dels nostres circuits (motocròs o velocitat) disfrutaràs d'un descompte de 5 € sobre el preu de tarifa cada dia que vingues a entrenar en apertures normals de cap de setmana o nocturnes.

Opció mitja jornada

Els socis usuaris del circuit d'asfalt tenen la possibilitat de pagar mitja jornada si venen a rodar a partir de les 13:30 h.

Obsequis

Si a més eres pilot amb llicència federativa a través del nostre Motoclub, et regalarem un abonament de 3 rodades gratuït.

Dinar de germanor

Invitació en el dia el soci, en el que ens juntarem tots per a rodar en el circuit i fer un dinar de germanor (sempre que la situació de la pandèmia ho permeta).

Compra preferent entrades

Accés a compra preferent d'entrades amb descompte per al Gran Premi de la Comunitat Valenciana en el circuit Ricardo Tormo de Cheste.

El club

I el més important, et sentiràs membre del club de motociclisme més important de la Comunitat Valenciana i donaràs suport la labor que desenvolupem a favor del motociclisme i el karting a través de les activitats dels nostres circuits de velocitat i motocròs.

Si tens algún dubte, també pots contactar amb nosaltres enviant un correu a circuito@motoclubalbaida.com o contactar amb nosaltres per telèfon o WhatsApp al número 667 50 86 69.