Alta i registre de socis

Comença l’any 2024 i el Motoclub Ciutat D’Albaida, inicia una nova temporada amb les piles carregades, per a dur a terme un complet programa de carreres i activitats de tota classe relacionades amb el món del motor del qual tu en pots ser participe.

Alta nou soci

Fes-te soci del Motoclub Ciutat d’Albaida 2024 i disfruta dels avantatges i descomptes que t’oferim.

Soci Adult - 40 € / any

Major de 18 anys o que compleix anys dins l'any en curs.

Soci Junior - 25 € / any

Major de 12 anys i menor de 18 dins l'any en curs.

Soci Infantil - 20 € / any

Major de 5 anys i menor de 12 dins l'any en curs.

Avantatges de ser soci

Motoclub Ciutat D’Albaida

Entrades gratuïtes

Entrada gratuïta a les activitats (Carreres, Esdeveniments,etc.) que es realitzen al llarg de l’any al Circuit d’Albaida i que estan organitzades i gestionades directament pel Moto-Club.

Descomptes

Si eres usuari/piloto de les modalitats que t’oferís el Circuit d’Albaida, gaudiràs d'un descompte addicional de 5€ al preu de la tarifa, per cadascun dels dies que vingues a entrenar, en totes les apertures normals (Setmana, Cap de setmana, Festius i Nocturnes)

Opció mitja jornada (de setembre a juny)

Els socis i usuaris del circuit tenen la possibilitat d’utilitzar l’opció de Mitja Jornada: Vàlid al període de Setembre a Juny i sols els caps de setmana i festius; Rodar a partir de les 13:30h. i Rebaixa de la tarifa d’un 45% aproximadament.

Federació

Si desitges ser Pilot Federat de qualsevol modalitat motociclista i notifiques que eres soci i pilot del nostre Moto-Club obtindràs una important rebaixa en la Tarifa de la Llicencia Federativa.

Obsequis

Si eres SOCI del Moto-Club i a més Competeixes com a Pilot del Moto-club amb la llicència federativa Competitiva, t’obsequiem amb un abonament de 3 Rodades Gratuïtes per poder utilitzar-les en qualsevol dia d’apertura, exceptuant en les rodades nocturnes

Jornada del Dia del Soci

Jornada que dediquem exclusivament per als socis del Moto-Club, on els oferim l’opció d’inscriure’s per participar de la Rodada Gratuïta, on a més estan convidats al Dinar de Germanor (sempre que la situació ho permeta), en el que pretenem juntar-se tots i totes per intercanviar experiències i afició.

Compra preferent entrades

Accés preferent a la Compra Anticipada d'Entrades amb descompte per al G.P. de la C. Valenciana on tenim reservat un important numero de localitats en un dels millors llocs el circuit Ricardo Tormo de Xest.

Esdeveniments Esportius, Socials i Populars

Organitzem i/o col·laborem en activitats d’àmbit Social, Popular i Esportiu com: la Matinal Motera, Activitats automobilístiques, Competicions de Karting, Slalom, Carreres de Movilitat Electrica, etc.. en el que donem puntual informació i vos convidem a participar de les mateixes.

El club

I el més fonamental..!!!, et sentiràs membre del club de motociclisme més important de la C. Valenciana i donaràs suport a la tasca que desenvolupem a favor del mon del motor mitjançant les activitats que organitzem al nostre circuit.

Si tens algún dubte, també pots contactar amb nosaltres enviant un correu a circuito@motoclubalbaida.com o contactar amb nosaltres per telèfon o WhatsApp al número 667 50 86 69.