Horari Hivern

Motoclub Ciutat d’Albaida

Fes-te soci del Motoclub Ciutat d’Albaida 2022 i disfruta dels avantatges i descomptes que t’oferim.

Entrades gratuïtes

Campionat d’Espanya de Motocròs i de Supermoto i Campionat autonòmic de motocròs.

Descomptes directes

Descompte de 5 € sobre el preu de tarifa cada dia que vingues a entrenar als nostres circuits.

Compra preferent

Entrades per al Gran Premi de la Comunitat Valenciana en el circuit Ricardo Tormo de Cheste.

Altres avantatges

Obsequis, opcions especials, dinar de germanor i tot el que comporta pertànyer al club.

Circuit d’Albaida

El Complex del Motor d’Albaida, és una instal·lació única en la qual es combinen fins a 3 circuits en el que es disputen carreres i Campionats de diverses disciplines del motociclisme i automobilisme.

Campionat d'Espanya Supermoto 2022

2 i 3 d’Abril de 2022

Circuit de velocitat (Asfalt)

Després de diversos anys organitzant carreres d’asfalt primer en el nucli urbà d’Albaida i després en el Polígon, per fi el 8 de Maig del 2011 vam poder inaugurar un xicotet però bonic traçat d’asfalt de 800 metres de corda i un ample de 8 metres amb un traçat dissenyat pel mateix arquitecte que va dissenyar el Ricardo Tormo de Xest, que va aconseguir aprofitar al màxim el terreny i gràcies a allò tenim un xicotet circuit de velocitat amb les mides de seguretat específiques per a aquest tipus d’instal·lació, el traçat és molt del gust dels aficionats, ja que és un circuit ràpid i amb desnivells amb una corba tipus “sacacorchos” en baixada que és tot un espectacle per a pilots i aficionats.

Ací es disputen carreres del Campionat d’Espanya i autonòmic de Minivelocitat, carreres de la Cuna de Campions organitzada pel Circuit de Xest, així com carreres de Kàrting del Campionat Valencià i Eslàlom automobilístics organitzats per la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana.

Circuit Motocròs

El Circuit de motocròs és el primer traçat que vam fer en els terrenys de la Vega, la seua primera carrera data de l’any 1993, té una corda de 1570 metres amb un ample mínim de 8 metres en tot el seu traçat.). El tipus de sol és, 50% arena i 50% argila. El circuit disposa de rec per aspersió robotitzat. Es rega en totes les apertures, es repara normalment cada 2- 3 setmanes.

Tipus de salts: mesetes, piràmides, zona de whoops, dobles, banyeres i grans desnivells així com corbes peraltades i xicanes. Tenim cafeteria amb servici d’entrepans i dinars previ avís, lavabos i dutxes amb aigua calenta, llavador de motos independents, també màquina de rentar a monedes, electricitat, zona de càmping, espai per a caravanes i tendes de campanya, etc. Disposem d’un sistema de cronometratge en línia per transportar a la mil·lèsima de segon. Les apertures estan disponibles en la nostra web (www.motoalbaida.com) encara que també pot concertar la seua apertura qualsevol dia cridant al telèfon 667508669.

El circuit és habitual del Campionat d’Espanya Elit des de l’any 2005 i està homologada per la Fim Europe, ja que es va celebrar un Campionat d’Europa en 2013.

Circuito de Supermoto

És la combinació pràcticament dels 800 metres del circuit d’asfalt mes 300 metres del circuit de motocròs, que una vegada treballada la terra per als esdeveniments es converteix en un dels millors circuits de Supermoto d’Europa, on es disputen des de la seua inauguració en 2011 Campionats d’Espanya i autonòmics d’aquesta espectacular especialitat.

També ací en els anys 2016, 2017 i 2018 vàrem organitzar Campionats mundials i europeus de Supermoto.

Notícies i novetats

Et mantenim informat de tot allò que t’interessa …